lunes, 30 de mayo de 2011

El valor de la amistad


XAI DESOSSATAMB LA SEVASALSA I TIRABECS /CORDERO DESHUESADO CON SU SALSA Y TIRABEQUES

Que hi té a veure l'amistat amb un xai amb tirabecs ? doncs res. Però he de dir que no hi ha millor maridatge, que dos productes elaborats per dos productors que són amics. Aquest és el cas de dos dels nostres proveïdors de productes. El xai de Josep Llop d'Avinyonet del Penedés i els tirabecs de Maria de Pacs dels Penedés. A tots dos els coneixem com a productors de Gall del Penedés, però la Maria a més a més fa horta i en Josep es decanta cap a la ramaderia. produeix conills i xais de raça ripollesa.
El xai l'hem rostit al forn, amb força romaní del Garraf i amb els seus ossos hem fet una salsa de forma tradicional i concentrada. L'i hem afegit aquests tirabecs, que estan en plena temporada i per ben poc temps. L'altre element de la fotografia és de l'hort del nostre pare.
CASTELLANO/
¿Que tiene que ver la amistad con un cordero y tirabeques ? pues nada Pero tengo que decir que no hay mejor maridaje, que dos productos elaborados por dos productores que son amigos. Este es el caso de dos de nuestros proveedores. El cordero de Josep Llop de Avinyonet del Penedés y los tirabeques de Maria de Pacs del Penedés. A los dos los conocemos como productores de Gallo del Penedés, pero María, además tiene huerta y Josep se decanta por la ganaderia. Produce conejos y corderos de raza ripollesa. El cordero lo hemos asado al horno con mucho romero del Garraf y con sus huesos hemos hecho una salsa de forma tradicional y concentrada. Le hemos añadido los tirabeques, que están en plena temporada y por muy poco tiempo. El otro elemento de la fotografía es del huerto de mi padre.
Publicar un comentario