Cal tenir molta confiança en un restaurant per
tal de menjar aquells plats que tenen com a ingredient carn picada. Els
canalons, la bolonyesa, etc. poden admetre tot tipus de restes d’altres àpats o
de carns de dubtós origen. Mireu si a la Salseta tenim confiança en els nostres
ingredients, que el dia que fem canalons, és festa grossa, ja que en mengem
tota la família, a més a més dels clients.
Ingredients:
-
300 grs de cap de llom de porc ecològic
-
400 grs de carn de vedella
ecològica
-
apit, ceba, pastanaga, porro
-
una cabeça d’alls
-
una fulla de llorer
-
unes branques de farigola
-
100 grs de farina
-
oli d’0liva verge extra Oleum
Flumen d’arbequina
-
Nou moscada
-
Conyac
-
500 grs de llet
-
làmines de pasta fresca
-
tòfona
-
½ l de beixamel
-
formatge d’ovella curat
Elaboració:
Sofregir les verdures, la
farigola i el llorer amb l’oli d’oliva. Afegir les carns tallades a daus
regulars. Estofar tot. Afegir el conyac i la nou moscada. Quan s’evapori l’alcohol
afegir la farina i la llet calenta. Coure sense parar de remenar durant 10
minuts.
Passar tot el conjunt per la
màquina de picar carn. Afegir uns grams de tòfona ratllada.
Coure la pasta i elaborar els
canalons.
Poseu una base de beixamel en una safata per al
forn. Afegir els canalons i afegiu per sobre la beixamel i el formatge ratllat.
Gratineu-los i en emplatar lamineu una
mica de la resta de tòfona per sobr
No hay comentarios:
Publicar un comentario