La carbassa espagueti. si ho recordeu, en altre post d'aquest bloc varem parlar d'aquesta carbassa. que s'ha de coure. Ara us oferim aquesta recepta
Ingredients:
-
400 grs Cuixa de xai desossada i
picada
-
comí
-
sal i pebre
-
fulles de menta
-
dos dents d’all
-
ou
-
conyac
-
pa ratllat
-
Panko
-
1 carbassa espagueti
-
sèsam torrat
-
4 dents d’all
-
oli d’oliva verge extra
-
150 grs de nyàmeres
Elaboració:
Fer les mandonguilles barrejant la carn amb el
comí, la sal i pebre, els alls picats, les fulles de menta picades, l’ou, el
conyac i el pa ratllat. Passeu-les pel panko i espolseu-les bé.
Tallar la carbassa espagueti en quatre trossos
i bulliu-la fins que estigui tendra. Escorreu-la i traieu les llavors. Amb una
forquilla separeu la carn respectant la forma d’espagueti que ja té aquesta
carbassa de forma natural.
Sofregiu els alls amb oli, afegiu la carbassa
i el sèsam.
Talleu les nyàmeres ben primes i fregiu-les
amb oli d’oliva.
Per tal d’emplatar poseu en la base una mica
de la carbassa, a sobre les xips de nyàmeres i finalment les mandonguilles
fregides
No hay comentarios:
Publicar un comentario