Català:
Ingredients:
4 hamburgueses de carn ecològica de vedella
300 grs de ceba de Figueres
un got de vi negre
75 grs de sucre de canya integral
1 tassa de cafè de vinagre
Oli d’oliva verge extra
200 grs de formatge tendre de cabra (Tórrec)
4 ous ecològics
pa ratllat
Elaboració:
Peleu les cebes i talleu-les en juliana.
Sofregiu-les en oli d’oliva. Quan estigui tendre i una mica rossa afegiu el
sucre. Remeneu bé i afegiu el vi i el vinagre, deixant-los coure fins que
s’evapori l’alcohol.
Cogueu els ous a 65º durant 40 minuts en
aigua. Refredeu-los. Peleu-los i passeu-los per el pa ratllat i fregiu-los
lleugerament en oli d’oliva extra. Reserveu-los en paper absorbent.
Coure les hamburgueses a la planxa. Afegiu la
ceba per sobre i un tall de formatge. Emplateu i escalfar al forn una mica, per
tal que el formatge es fongui una mica. Afegiu l’ou.
Castellano:
Hamburguesa de ternera, cebolla caramelizada,
queso y huevo disfrazado
Ingredientes:
4 hamburguesas de carne ecològica de ternera
300 grs. De cebolla de Figueres
un vaso de vino negro
75 grs de azúcar de caña integral
1 taza de cafè de vinagre
Aceite de oliva vírgen extra
200 grs de queso Tierno de cabra (Tórrec)
4 huevos ecológicos
pan ralllado
Elaboración:
Pelar las cebollas y cortarlas en julliana.
Sofreirlas en aceite de oliva. Cuando la cebolla esté tierna y dorada añadir el
azúcar. Remover bien y añadir el vino y el vinagre, dejándolos cocer hasta que
se evapore el alcohol.
Cocinar los huevos a 65º durante 40 minutos en
agua. Enfriarlos, pelarlos y rebozarlos con pan rallado y freirlos
ligeramente.. reservarlos en papel absorvente.
Cocinar las hamburgueses a la plancha. Añadir la
cebolla por encima y un corte de queso.
Emplatarlo todo y calentarlo al horno, para
que el queso se funda un poco.
Añadir el huevo
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