lunes, 9 de marzo de 2015

Llenguado amb cítricos

Ingredients:
-       4 llenguados de 400 gr
-       oli d’oliva verge extra
-       suc de dos llimones
-       150 grs de pastanagues
-       una fulla de llima kefir
-       pell ratllada de llima kefir
-       algues nori
-       1 taronja
-       4 dents d’all


Elaboració:
Peleu les pastanagues,  talleu-les i bulliu-les.
Sofregiu els alls picats sense que agafin color, molt lentament. Afegiu el suc de les llimones i de la llima kefir.
Afegiu la fulla de llima tallada en juliana i la pell de la llima deixant-les infusionar
Peleu la taronja i posteriorment també cada grilló individualment fins que no quedi cap fibra. Talleu cada grilló en rodelles.
A l’últm moment afegiu la taronja a la salsa, deixant que s’escalfi.
Els llenguados els podeu fer a la planxa o bé fregits, enfarinant-los prèviament
Quan emplateu els llenguados afegiu les algues nori tallades en juliana.


Publicar un comentario